sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Yksinkertaisia onnittelukortteja

Viikonloppuna syntyi useita kortteja.
Taustan kukka on ensin embossattu kirkkaalla kohojauheella, jonka jälkeen sen päälle on sivelty turkoosia IG-vahaa. Vanhahopea-sävyllä on käsitelty sekä tekstileike että Wild Rose Studion stanssilla stanssatut ruusukulmat.
Taustan köynnöskuviot on leimattu vihreällä Distress Ink -musteella ja embossattu kirkkaalla kohojauheella. Perhoset on embossattu erilliselle paperille violetilla kohojauheella, leikattu irti ja kiinnitetty korttipohjaan kohotarrapaloilla. Onnea-lipun reunat käsitelty Distress Ink -musteella, sävy Vintage Photo.
Myös tämän kortin tausta on leimattu vihreällä Distress Ink -musteella, mutta ilman embossausta. Kukat ja teksti on leikattu lahjapaperista ja liimattu korttipohjaan. Perhoset ovat 3D-tarroja.
Valmiista korttikuvista saa myös helposti kortteja aikaiseksi. Taustalla kuviopaperi, jonka reunat on käsitelty leimasinmusteella. Lisänä kultaisella IG-vahalla tuunattu metallikoriste, paperikukkia, ääriviivatarra ja Liquid Pearls -helmiä. Korttikuva on kiinnitetty korttipohjaan kohotarrapaloilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti