keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Tämän vuoden joulukortit

Tänä vuonna tuli askarreltua yhteensä 75 joulukorttia, joista äiti oli tilannut 30 ja iskä 20. Loput menivät omaan käyttöön. Stanssauslaite on ollut hyvin mukava näitä tehdessä. (Pahoittelen kuvalaatua, osa kuvista napsittu kännykällä.)
Iskä toivoi suhteellisen yksinkertaisia kortteja. Näihin (20 kpl) on käytetty punaisia korttipohjia, taustana on Vivi Gade -kuviopaperia, jonka reunat on käsitelty Distress Ink -leimasinmusteella (sävy Vintage Photo). Paperi on kiinnitetty korttipohjaan kaksipuoleisella teipillä. Kuusi on stanssattu vihreästä stucco-kartongista Wild Rose Studion stanssilla.
Äidille tuli kahdenlaisia kortteja. Näissä (10 kpl) on tummansininen luxury-korttipohja ja taustana kohokuvioitu valkoinen stucco-kartonki. Taustaan on tuotu elävyyttä hankaamalla siihen Aquamarine-sävyistä Inka Gold -vahaa. Hyvää joulua -kartonkileike on värjätty samalla vahalla.
Toiset (20 kpl) on tehty ekokorttipohjille varioiden taustan kuviopaperia ja kahta erilaista Wild Rose Studion stanssia. Kuviopaperin reunat on käsitelty leimasinmusteella. Joulutähti on leimattu harmaalla vedenkestävällä musteella erilliselle akvarellikartongille, väritetty vesiliukoisilla puuväreillä, leikattu irti ja kiinnitetty kohotarrapaloilla taustakartonkiin. Alla pari variaatiota.
Omiin joulukortteihin laitoin enkelin, vaikken uskonnollinen olekaan. Magnolian leimasin oli vain liian söpö.
Kultaisella korttipohjalla tein 20 korttia ja pellavakorttipohjalla neljä. Taustakuvio on stanssattu Wild Rose Studion stanssilla. Magnolian enkeli on leimattu erilliselle kartongille vedenkestävällä musteella ja väritetty vesiliukoisilla puuväreillä. Sädekehässä ja siivissä on lisäksi hieman kimallekynää. Enkeli on liimattu korttiin liimakynällä. Joulurauhaa ja Hyvää joulua -kartonkileikkeet on värjätty IG-vahoilla, sävyillä Old Silver ja Lavared.
Viimeisestä, yksilöllisestä joulukortista en muistanut ottaa valokuvaa ennen sen luovutusta (tyypillistä). Käytin siinä toisenlaista Magnolian joululeimasinta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti